سفارش تبلیغ
صبا ویژن

محکومیت یک ایرانی به اتهام تلاش برای ترور سفیر عربستان در آمریکا، اتهام زنی آمریکا علیه ایران در موضوع تروریسم، رقابت ایران و عربستان در نشست آتی اوپک، تحلیل نقش ایران در تحولات میدانی سوریه و سرمایه گذاری آمریکا در ناوهای پیشرفته برای مقابله با ایران و کره شمالی، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است. 

اتهام‌زنی تروریستی دولت آمریکا به ایران
 یکی از مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران، به موضوع محکومیت یک آمریکایی ایرانی تبار به اتهام تلاش برای ترور سفیر عربستان سعودی در آمریکا اختصاص دارد. «واشنگتن پست» می نویسد یک آمریکایی ایرانی تبار فروشنده خودروهای دست دوم در تگزاس، به اتهام تلاش برای ترور سفیر عربستان سعودی در آمریکا به 25 سال زندان محکوم شده است. این روزنامه اشاره می کند که «منصور ارباب سیر»، ماه اکتبر سال گذشته برای این اتهام مجرم شناخته شده بود. دادستان های آمریکایی مدعی شده اند ارباب سیر از سوی یکی از پسرعموهای خود که در ایران دارای مقامی نظامی است، برای انجام عملیات ترور مذکور انتخاب شده بود. به این ترتیب، در واقع ادعای اصلی آن است که این طرح ترور از سوی مجاری رسمی در ایران تدوین شده است. 
اتهام‌زنی تروریستی دولت آمریکا به ایران
در خبری دیگر، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به اتهامات جدیدی اشاره کرده که دولت آمریکا علیه ایران مطرح کرده است. به نوشته این خبرگزاری، دولت اوباما روز گذشته در گزارش سالانه خود درباره خشونت بنیادگرایانه، مدعی شده ایران در سال گذشته حمایت خود از تروریسم جهانی را به سطحی ارتقا داده که طی دو دهه اخیر بی سابقه بوده است. در این گزارش، همچون سال های قبل از کوبا، ایران، سودان و سوریه به عنوان «کشورهای حامی تروریسم» نام برده شده و این کشورها در لیست سیاه دولت آمریکا قرار گرفته اند. در این گزارش همچنین از نیروهای قدس سپاه پاسداران و حزب الله لبنان، به عنوان ابزارهایی یاد شده که ایران به واسطه آن ها دست به اقدامات تروریستی در خارج از کشور می زند. البته آن گونه که پیداست، این بار نیست دولت آمریکا از رژیم اسرائیل و سیاست تروریسم دولتی این رژیم نامی نبرده و صرفاً به اتهام زنی علیه ایران پرداخته است.
اتهام‌زنی تروریستی دولت آمریکا به ایران
«یو. اس. ای. تودی» به نشست پیش روی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) پرداخته و در این زمینه، رقابت های ایران و عربستان سعودی در چارچوب این سازمان را مورد توجه قرار داده است. این روزنامه می نویسد اوپک که زمانی نماد سلطه نفتی تلقی می شد، در شرایطی نشستی را در سطح وزرا برای تعیین میزان تولید نفت برگزار می کند که با چالش های جدیدی روبروست. در این مطلب اشاره شده که مهمترین موضوع در دستور کار نشست آتی، تعیین سطح تولید نفت از سوی اعضاست. در این میان، عربستان و متحدان این کشور در اوپک، از ادامه تولید در سطح فعلی که تثبیت قیمت ها در سطح کنونی را به دنبال دارد حمایت می کنند؛ در حالی که ایران خواستار افزایش قیمت نفت است و همین امر، این دو کشور مهم اوپک را در این سازمان در مقابل یکدیگر قرار می دهد. 
اتهام‌زنی تروریستی دولت آمریکا به ایران
در میان دیگر مطالب، باید به تحلیلی اشاره کرد که روزنامه «تلگراف» از اوضاع کنونی سوریه و نقش ایران در حمایت از دولت دمشق منتشر کرده است. این روزنامه اشاره می کند طی هفته های اخیر، توازن اوضاع در جنگ داخلی سوریه به نفع نیروهای وفادار به بشار اسد تغییر کرده است. در حالی که تنها چند ماه پیش، بسیاری از ناظران سقوط قریب الوقوع اسد را پیش بینی می کردند و مقامات آمریکایی و انگلیسی معتقد بودند سقوط اسد دیگر تنها مسئله ای مربوط به زمان است، اکنون دیگر هیچ تحلیلگر و سیاستمداری چنین نظری ندارد. به عقیده تلگراف، دو عامل مهم در این ماجرا تأثیرگذار بوده است. عامل نخست این است که هواداران بشار اسد و علویان، عادت دارند همیشه تا آخرین نفس مبارزه کنند. عامل دوم نیز، حمایتی است که ایران – و یا به بیان تلگراف، سپاه پاسداران – از دولت سوریه انجام داده است. 
اتهام‌زنی تروریستی دولت آمریکا به ایران
در نهایت، روزنامه «حریت» از افزایش سرمایه گذاری دولت آمریکا در زمینه نیروی دریایی خبر داده تا به زعم خود با تهدیدات ایران و کره شمالی مبارزه کند. به نوشته این روزنامه، در پاسخ به تهدیدات ایران و کره شمالی، ایالات متحده سرمایه گذاری خود را در زمینه تولید رزمناوهایی با قابلیت حمل سامان راداری پیشرفته و موشک های رهگیر افزایش داده است. در این گزارش هچنین آمده این رزمناوها در صورت تصمیم آمریکا برای حمله به سوریه نیز مورد استفاده این کشور قرار خواهند گرفت. با این حال، منتقدان این طرح، ساخت چنین رزمناوهایی با این قبیل امکانات و تسلیحات را بسیار پرهزینه و غیراقتصادی می دانند.
نظر مدیر وبلاگ:
این یک ادعای است که کشور آمریکا برای منحرف کردن افکار عمومی به راه می اندازد تا دیگر کشورها رامشغول کند تا کسی جنایاتی که خود انجام میدهد به چشم نیاید به عنوام مثال در کشور های اروپا وآمریکا اگر یک نفر بیگناه کشته شود گوش فلک را کر میکنند ولی آمریکا وانگلیس 1500000 نفر بیگناه تکرار میکنم بیگناه را در عراق کشتند واموال وآثار باستانی وخزانه آنهارا به یغما بردند.ولی هیچ نهادی به اصطلاح بین المللی وحقوق بشری اعتراضی نکردند انگار نه انگار که در آنجا مردمان بیگناه را کشتند . ودر این مواقع گرد مرگ بر روی سازمانهای مسئول جهانی میریزند تا در برابر جنایت آمریکا کور کر ولال شوند.در پایان به این جمله بسنده میکنم که وعده الهی حق است ومطمئن باشند حق بر ظلم چیره می شود به امید ظهور آقا و مولایمان امام زمان (عج)





تاریخ : یادداشت ثابت - پنج شنبه 92/3/10 | 9:11 عصر | نویسنده : طاها تهرانی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.