تیم فوتبال استقلال به مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد.
دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 15:30 به وقت ایران در ورزشگاه تندرکاستل شهر بوریرام و در حضور بیش از 24 هزار تماشاگر برگزار شد و در نهایت استقلال با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید.
قضاوت این دیدار بر عهده ساتوریوجی از ژاپن بود. وی به خسرو حیدری، حنیف عمرانزاده، فرهاد مجیدی و آندرانیک تیموریان از استقلال و سورات سوخا و بونماتان از بوریرام اخطار نشان داد.
در نیمه اول بازی حریف تایلندی برتر بر بازی بود و در نهایت توانست در دقیقه 31 بازی توسط اوسمار باربا به گل برسد. این گل روحیه حریف را دو چندان کرد اما با شروع نیمه دوم و ورود فرهاد مجیدی این شاگردان قلعهنویی بودند که بازی را از ابتدا در دست گرفته و روی دومین حمله خود با ضربه سر حنیف عمران زاده در دقیقه 51 به گل رسید.
پس از این گل استقلال باز هم حمله کرد و حتی می توانست با ضربه آکروباتیک مجیدی به گل برسد اما شاگردان قلعهنویی سعی در کنترل بازی داشتند که به خواسته خود هم رسیدند و در دقیقه 90+1 با ضربه از راه دور و دیدنی تیموریان حریف را در خاک خود شکست دادند و در نهایت به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند.
استقلال با این نتیجه حریف اف سی سئول کره جنوبی شد و اعضای این تیم مستقیما راهی سئول شده تا روز سوم مهرماه به مصاف این تیم بروند.
سئول کره در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه دو بر یک الاهلی عربستان را شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد.
دیدار برگشت دو تیم استقلال و اف سی سئول کره روز 20 مهر ماه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
ترکیب تیم استقلال:
سیدمهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، هاشم بیکزاده، جواد نکونام، جیلوید ساموئل، آندرانیک تیموریان( 90+3 گوران لاوره)، خسرو حیدری 89 (مهدی نظری)، پژمان نوری(46 فرهاد مجیدی) و محمد قاضی.
سرمربی امیر قلعهنویی
اسامی بوریرام:
تتسانگ نوئن، سورات سوخا، بوماتان، چاپویس، اوسمار باربا، چو تونگ، تانک لانگ، سوری سوخا، نوتنوم،کائپروم و ماکاروم
سرمربی: آلخاندرو مندز گارسیا
دلاور مردان استقلال خدا قوت . گل کاشتید.
استقلال زلزله محبوب هرچی دله
«نرمش قهرمانانه» از چه زمانی مطرح شد/ نمایندگانی تیزتر از شمشیر و نرمتر از حریر
حضرت آیتالله العظمی خامنهای(مدظلهالعالی) روز گذشته تاکتیک «نرمش قهرمانانه» را به جامعه یادآوری فرمودند ولی این اولین بار نبود که ایشان از این واژه استفاده میکردند.
رهبر معظم انقلاب همواره و در طول دوران رهبری و حتی پیش از آن، بر ضرورت تدبیر همراه با مقاومت بر اصول در مسائل مربوط به کار دیپلماسی تاکید داشتهاند.ایشان در سخنرانی های مختلف خود تاکید کرده اند که به کار دیپلماسی و ضرورت های آن، متناسب با شیوه انقلابی و اسلامی پایبند هستند.آخرین نمونه این تاکید، سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان و مسئولان سپاه بود که ایشان از واژه «نرمش قهرمانانه» استفاده کردند و آنرا همراه با هوشمندی و شناخت حریف، یکی از روش های کار دیپلماسی، خواندند. ادامه مطلب...
آسیب اجتماعی بد حجابی
قبل از خواندن متن توجه داشته باشیم که:با دیدن این عکس و خواندن این مطالب سریع نگوییم اینها انگل هستند؛سریع نسخه فی البداهه نپیچیم که باید با اینها برخورد شود؛سریع به دنبال روشهای فیزیکی بی فایده و انسان عقده ای کن نباشیم
هر سالی که می گذرد، بدحجابیها شکل و شمایل جدیدتری به خود میگیرند، تا جایی که دیگر با سری به مانتوفروشی ها متوجه می شویم که باید با چیزی به نام «دکمه» در مانتوها خداحافظی کنیم. مانتو هم دیگر معنای خود را از دست داده و بیشتر شبیه شنلی شده که تنها روی شانه ها آویزان می شود و از روبرو چیزی به نام «مانتو» دیده نمیشود.ولی راه چیست؟ به نظر می رسد برای پدیده حجاب باید به این سوالات جواب روشن، دقیق و عینی (یعنی علم واقع گرایانه) داد. سوالاتی از قبیل سوالات زیر:
1- باید علت ایجاد این پدیده شناسایی شود. همچنین باید مشخص شود که این پدیده انحراف است یا نه؟
2- باید دید که چرا این افراد آن را می پسندند؟
3-چرا نباید این روش را بپسندند؟4
4- تفاوت این افراد با کسانی که خود حجاب اختیاری دارند چیست؟
5-چگونه این شکاف را می شود پر کرد؟ ادامه مطلب...
تنبلی در آموزه های قرآن
کی از نابهنجاری های اجتماعی که خانوادهه و جامعه از آن رنج می برد و بسیاری به آن حساسیت فوق العاده ای نشان می دهند، مساله تنبلی نوجوانان و جوانان است. البته این مساله اختصاص به یک گروه سنی ندارد ولی در چشم مردمان، تنبلی این گروه سنی به جهت فعال بودن طبیعی و جوشش و سرزندگی و شادابی بیش تر نمود پیدا می کند.
تنبلی به معنای تن پروری ، بی کارگی ، کاهلی و اهمال و سستی به کار رفته است.(فرهنگ فارسی ج 1 ص 1147) در قرآن واژگانی چون کسالی ، بطا و قاعد در این معنا و مفهوم به کار رفته است.
قرآن نسبت به تنبلی افراد در مواردی چون جهاد و نماز و برخی از اعمال عبادی دیگر توجه داشته است. به نظر قرآن ریشه تنبلی در اموری چون جهاد و اعمال و تکالیف سخت و دشوار را می بایست در شک و تردیدی دید که آنان نسبت به خدا و دین دارند. فقدان ایمان کامل موجب می شود تا شخص نسبت به تکالیف سخت و دشوار واکنش مثبتی ندهد و با برخورد سرد خود آن را به کناری نهد؛ زیرا کسانی که به خدا و آخرت ایمان دارند می کوشند تا به آموزه های دستوری خدا و قرآن و پیامبران عمل کنند. شک و تردید در خدا و یا آخرت موجب می شود تا تکاهل و تسامح و تنبلی را پیشه خود قرار دهد و با جان و مال به دفاع از دین خدا و آموزه های آن اقدام نورزد.(توبه آیه 45 و 46) ادامه مطلب...
روانشناسان تنبلی را به معنای عدم تمایل به فعالیت یا تلاشی که به رغم برخورداری از توانایی فرد شکل می گیرد، می دانند. کاهلی زمانی به وجود می آید که فرد امکان برنامه ریزی برای آینده را از دست می دهد، به هزار و یک بهانه از زیر کار و فعالیت طفره می رود، دست به خودفریبی می زند و از قبول مسوولیت فرار می کند. هنگامی که فرد در انجام کارهایش تعلل و آنها را به زمان دیگری موکول می کند، تنبلی با فراغت یکی می شود که این نوع تنبلی در میان اعضای جامعه ما به وفور قابل مشاهده است، مانند ادامه دادن به شغلی که امکان رشد و پیشرفت ندارد یا به تعویق انداختن کارها به بهانه خواب و خستگی. اگر بخواهیم ریشه و علل کاهلی و تنبلی را برشماریم باید از کمالگرایی، تاثیرپذیری از مشوق های بیرونی و ضعف انگیزه درونی، تربیت دوران کودکی، هیجان مداری به جای عقل مداری، ناامیدی به آینده و عدم برنامه ریزی نام ببریم.
پیامدهای تنبلی
سستی و کاهلی نه تنها روح انسان را مورد آزار قرار می دهد بلکه به جسم او آسیب می رساند و فرد را بیمار می کند. شخص تنبل قادر نیست که مانند سایر افراد تجربیات و مهارت های ارزشمند را در زندگی کسب کند، برای ناتوانی های ارادی خود از دروغ و دلیل تراشی استفاده می کند، با تمسک به این ابزارها، اعتبار خود را میان مردم از دست می دهد، اجتماع نیز تمایلی به برقراری ارتباط با آن فرد ندارد و احساس تنهایی پس از مدتی گریبانگیر شخص می شود. همچنین ممکن است که تنبلی در فرد منجر به اختلالات روانی چون افسردگی، ترس ها، اختلال در خواب، اضطراب، پایین آمدن سطح ادراک و... شود. حتی تنبلی موجب اختلال جسمی نیز می شود، محققان فشار خون پایین و کم کاری تیرویید را از پیامدهای تنبلی می دانند.
به جنگ تنبلی بروید
اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که می خواهید با تنبلی مقابله و کاهلی را از خود دور کنید، توصیه می شود راهکارهای زیر را دنبال کنید.
از کم شروع کنید:
از خودتان بپرسید آیا انجام این کار محول شده به مدت 15 دقیقه سخت و دشوار است؟ اما با کمی دقت متوجه می شوید که این گونه نیست. با این روش مشاهده خواهید کرد بعد از مدتی از انجام همان کارها لذت خواهید برد.
در برابر افکار منفی و پیش فرض هایتان مقاومت کنید: حتی تصور نتوانستن را از خودتان دور کنید. ما بیشتر مواقع از طریق آزمون و خطا یاد می گیریم. اگر دید وسیع تری داشته باشید، می توانید از عهده کارهای بزرگ بربیاید. با این کار احتمال اینکه از هدف تان دور نشوید و طی روز کارهایی انجام دهید که شما را به هدف نزدیک تر کند، بیشتر است.
از دیگران کمک بگیرید:
علل تنبلی واهمال کاری وراههایی برای رفع آن
آیاشمااهل اهمال ودفع الوقت هستید؟ اگر شما نیز مثل بسیاری ازآدمهاباشید،پاسخ این سوال مثبت است.اما این احتمال هست که شمانخواهیدبااضطرابات حاصل اززندگی اهمال کارانه سرکنید.ممکن است بیشترکارهارادرحالیکه میل به انجامشان داریدبه تعویق بیندازید،وبه دلایلی به طفره رفتن وتعلل ورزیدن ادامه دهید.این روال مسامحه کاری ازجنبه های بسیار خسته کننده زندگی است. اگر شما به سختی گرفتار این حالت باشید. کمترروزی می گذرد که نگویید((می دانم باید آن کار را سامان دهم،اما باشد برای بعد .))گناه این نقطه ضعف را به سادگی نمی توان متوجه عوامل بیرونی دانست . تعلل ورزیدن وناراحتیهای حاصله از آن تماما" به خود شما بستگی دارد.
چند نمونه از اهمال کاری وتنبلی متداول: درزیربعضی زمینه هایی راکه درآن انتخاب ((تعلل ورزی))بسیار سهل تراز انتخاب ((عمل)) است می آوریم :
1- ادامه دادن به شغلی که امکانی برای رشدوپیشرفت ندارد .
2- اصراربر حفظ روابطی که نابسامان شده است. متاهل یا مجردماندن فقط به امیداینکه اوضاع بهترخواهد شد.
3- امتناع از کوشش در حل مشکلاتی که در روابط مختلف پیش می آیند ، از قبیل مشکلات جنسی ? خجالت ویا ترس . به جای اینکه اقدامی سازنده به عمل آوریدفقط منتظرمی مانیدتااوضاع خودبه خودبهبود یابد .
4- بی توجهی به اعتیاداتی ازقبیل الکلیسم ? موادمخدر، قرصهای آرامبخش یا سیگار . به خود می گویید (( هر وقت آمادگی داشتم آنرا ترک می کنم ))درحالیکه می دانید به تعویق انداختن این کار به سبب تردیدی است که نسبت به توانایی خود دارید .
5 -به تعویق انداختن کارهای دشوارویاکم اهمیت نظیر نظافت منزل ادامه مطلب...
شاید اگر آن زمانی که تب رفتن به کلاسهای تندخوانی نصرت داغ بود، با نقشه ذهنی و اینکه چطور می توانست در درس خواندن یا نت برداری به شما کمک کند آشنا شده باشید. اما در این مطلب قصد دارم بیشتر به مفاهیم مربوط به نقشه ذهنی و کاربردهای آن بپردازم.
اما نقشه ذهنی چیست؟ نقشه ذهنی مجموعه ای از دیاگرامها برای نمایش کلمات، ایده ها، فعالیتها و موارد دیگر است که حول یک نقطه مرکزی یا کلمه کلیدی بطور محوری کشیده می شود. نقشه ذهنی برای ایجاد، تصویرکردن، ساختاردهی و طبقه بندی ایده ها در زمینه های مطالعات و تحقیق، حل مسئله و تصمیم سازی کاربرد دارد. با استفاده از نقشه ذهنی می توان به سرعت ساختار یک موضوع را شناسایی نمود و همچنین ارتباط بین اجزای سازنده موضوع را درک کرد. استفاده از نقشه ذهنی بسیار آسان است. کافی است برای استفاده از آن یک برگ کاغذ بردارید، یک دایره یا بیضی وسط صفحه بکشید و عنوان موضوع مورد نظر را درون آن بنویسید. سپس با اضافه کردن شاخه های مختلف متصل به مرکز، موضوعات جانبی را اضافه نمایید. هر شاخته می تواند زیر شاخه های مختلف داشته باشد. می توان برای هر موضوع در هر شاخه از رنگهای مختلف استفاده نمود و حتی می توان شکلهای مختلفی را کنار موضوعات اضافه نمود.
چطور یک نقشه ذهنی کارامد ایجاد کنیم؟
برای ایجاد نقشه ذهنی نمی توان گفت که قوانین مشخصی وجود ندارد که حتما باید از آنها پیروی کرد چرا که خود فرآیند ایجاد نقشه ذهنی روندی خلاقانه برای افزایش میزان تفکر خلاقانه است. اما برای اینکه نقشه ذهنی موثرتری داشته باشید بهتر است موارد زیر را در نظر بگیرید:
1- از وسط صفحه شروع کنید: این خصوصیت مغز است که بر مرکز صفحه تمرکز کند. به همین دلیل بهتر است که با نوشتن یک کلمه یا قراردادن یک شکل مرتبط با موضوع در میان صفحه کار خود را شروع نمایید.
2- با موضوع جدی برخورد نکنید: اولین چیزی که به ذهنتان می آید را بنوسید. حتی موارد مسخره و غیر مرتبط را. ذهنتان را محدود نکیند. قرار نیست نقشه ذهنی راه حل نهایی برای موضوعی که به آن فکر می کنید باشد. هر آنچه که به ذهنتان میرسد را به موضوع مرکزی مرتبط نمایید.
3- شاخه ها را گسترش دهید: برای هر موضوع که به مرکز متصل است زیر شاخه ای اضافه نمایید و شرح بسیار کوتاهی بنویسید. موضوعات مرتبط با هر شاخه را می توان به هر شاخه متصل نمود و نقشه را گسترش داد.
4- سریع فکر کنید: معمولا در چنین شرایطی ذهنتان از ایده های مختلف پر شده و می خواهد که منفجر شود. به سرعت تمام ایده ها را تبدیل به کلمه یا تصویر یا هرآنچه که برایتان قابل درک است نمایید و آنها را روی کاغذ بیاورید.
5- هیچ محدوده ای وجود ندارد: همانطور که قبلا هم گفتم برای ایجاد نقشه ذهنی هیچ محدودیتی وجود ندارد. از هر نوع ابزار نوشتن می توانید استفاده نمایید. خطها و شاخه ها می توانند هر رنگی داشته باشند. از هر نوع شکلی می توانید استفاده نمایید.
6- خیلی زود قضاوت نکنید: دوباره یادآوری می کنم هیچ محدودیتی وجود ندارد. در زمان ایجاد نقشه شما در شرایط توفان ذهنی قراردارید پس ذهن خود را برای اینکه متوجه شوید موضوعی که نوشته اید درست است یا غلط متوقف نکنید. ممکن است مواردی بی ربطی که نوشته اید بعدا بدرد بخود باشند. ادامه مطلب...
اگرچه نرمافزارهای زیادی برای نوشتن، مدیریت زمان وفعالیتها، بهتر فکر کردن و بطور کلی افزایش کارایی وجود داره اما ممکنه که خیلیها معتقد باشند که هنوز هم ابزارهای غیر کامپیوتری میتوانند بهتر کار کنند. استفاده از دفتر و خودکار و کاغذ هنوز هم ممکنه که کاربرد بیشتری داشته باشه. چند وقت پیش کتابی میخوندم در زمینه تهیه Presentation و نویسنده گفته بود: “در مرحلهای که میخواهید ایدههای خود را شکل بدهید بجای اینکه درگیر جزییات ابزارها و نرمافزارها شوید، کامپیوتر لعنتی را خاموش کنید و ازش فاصله بگیرید و ایدههایتان رو روی کاغذ بیاورید.”
تجربه شخصی من میگه خیلی مواقع یک کامپیوتر روشن و متصل به اینترنت میتونه کارایی و روند تفکر شما را کاملا از بین ببره و به کشتن بده. ابزارهایی که معرفی میکنم، مواردی است که میتونه به افزایش کارایی و بهتر فکر کردن کمک کنه.
1- استیکی نوت (Sticky Note)
حتما زمانهایی را تجربه کردهاید که دچار آشفتگی فکری میشوید. مخصوصا اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که کارهای زیادی را باید انجام بدهید، آشفتگی ذهنی بیشتر شما را تهدید میکند. در چنین شرایطی میزان کارایی بهشدت کاهش پیدا میکند. کارها را نمیتوانید درست انجام بدهید، تمرکزتان از بین میرود و دچار حس نارضایتی و گیر افتادن در موقعیتی غیر قابل مدیریت میشوید. در چنین شرایطی چه کاری باید انجام بدهید؟
پیشنهاد اولم این هست که مکان فیزیکی خود را تغییر دهید. اگر در محل کار خود هستید، از پشت میز خود بلند بشوید و در محل دیگری بنشینید. یا حتی اگر امکان دارد از محل کار خود خارج شوید. رفتن به موقعیت فیزیکی که به شما آرامش میدهد، میتواند بسیار مفید باشد. پس بهتر از همین حالا دقت کنید که در چه مکانهایی بیشتر احساس آرامش میکنید. ممکن است عدهای در فضاهای عمومی بیشتر احساس آرامش کنند و عدهای هم بخواهند تنها در یک اتاق باشند. دانستن جای آرام خود میتواند برای شما بسیار مفید باشد.
پس از قرار گرفتن در فضای دلخواه خود، موقع آن است که ابزار خود را بیرون بیاوید. این ابزار میتواند کاغذ و خودکار، تبلت، موبایل یا لپتاپ شما باشد. ابزاری را انتخاب کنید که با آن راحت هستید و البته بتوانید بهوسیله آن نقشه ذهنی ترسیم کنید. اگر از تبلت، موبایل یا لپتاپ استفاده میکنید، حتما روی آنها ابزار مناسب برای کشیدن نقشه ذهنی داشته باشید.
عنوان نقشه ذهنی خود را میتوانید بگذارید “کارهای من” یا هرچه که ترجیح میدهید. سپس در یک زمان 15 تا 20 دقیقه به همه کارهایی که ذهن شما را مشغول کرده بدون هیچ فیلتری فکر کنید و شروع کنید آنها را به شکل شاخههای مختلف به نقشه ذهنی خود اضافه کنید. اضافه کردن شاخهها را آنقدر ادامه بدهید تا ذهن شما خالی شود و دیگر موضوعی برای اضافه کردن باقی نماند. همانطور که اشاره کردم معمولا در زمانی حدود 15 تا 20 دقیقه ذهن شما خالی میشود.
ایران و تهران، پرسرچ ترین کلمات ویکیپدیای فارسی
کلمات کلیدی پر جستجو در بین ایرانیان
طبقه بندی تیپ های شخصیتی افراد سلطه جو
حدیث درباره فضیلت ثواب گفتن ذکر الحمدلله کما هو اهله :
ناو
یث
روزی از دانشمندی ریاضیدان نظرش را درباره زن و مرد پرسیدند
خدایا ....